11 July, 2024 - 12 July, 2024

Obeya Host

Obeya Host

Obeya Host De Obeya Host training is ontworpen voor professionals die betrokken zijn bij het faciliteren en begeleiden van Obeya-groepsprocessen. Tijdens deze training leer je hoe je de leerervaringen en inzichten van de Obeya-groep kunt omzetten in duurzame beslissingen door middel van geïnformeerde gesprekken.

De training biedt diepgaande kennis van de principes en methoden die nodig zijn om een effectieve Obeya-host te worden. Je leert hoe je de Obeya-groep kunt ondersteunen bij het verbeteren van snelheid, focus en overzicht in besluitvorming en operaties.

De Obeya Host training behandelt onderwerpen zoals het faciliteren van Obeya-bijeenkomsten, het stimuleren van samenwerking en het bevorderen van effectieve communicatie binnen de Obeya-groep. Je krijgt praktische instrumenten en technieken aangereikt om de Obeya-processen te optimaliseren en de betrokkenheid van de deelnemers te vergroten.

Is deze training geschikt voor mij?

De Obeya Host training is de juiste keuze voor jou als:

 • je al bekend bent met de basisprincipes van Obeya en meer diepgaande kennis wilt opdoen;

 • je verantwoordelijk bent voor het begeleiden en ondersteunen van Obeya-groepen binnen jouw organisatie;

 • je wilt leren hoe je een Obeya effectief kunt laten functioneren;

 • je precies wil weten waar je op moet letten bij het starten en tijdens het gebruik van een Obeya;

 • de Obeya Host Accreditatie wil behalen

De Obeya Host training heeft geen instapvoorwaarde. Het wordt aangeraden om de Obeya Fundamentals training te hebben gevolgd. Dit zal helpen bij het begrijpen en toepassen van de concepten en technieken die tijdens de Obeya Host training worden behandeld. Als je twijfelt of je over de juiste voorkennis beschikt of de geschiktheid van de training voor jou, neem dan gerust contact met ons op.

Leerdoelen

 • Leren van geavanceerde Obeya-facilitatievaardigheden;

 • Effectieve communicatie en samenwerking bevorderen binnen de Obeya-groep;

 • Het bevorderen van duurzame besluitvorming en verbeteringen;

 • Het ondersteunen van de Obeya-groep bij het behalen van doelen en resultaten;

 • Ontwikkeling van kennis, vaardigheden en attitudes die nodig zijn om de rol van Obeya Host succesvol te vervullen.

Wat krijg ik?
Naast een vijfsterrenervaring van ons krijg je tijdens de training ook hulp om (nog) beter te worden in je rol. Dit bevat:

 • Een jaar lang toegang tot onze online leeromgeving: Jouw informatiebron voor alles wat met de training te maken heeft;

 • Tijdens de training wordt alles voor je geregeld: jouw parkeerkosten worden vergoed, je ontvangt een luxe persoonlijk Prowareness notebook, lunch wordt verzorgd en extra hapjes en drankjes worden aangeboden om jou energiek en fit te houden gedurende de dagen;

 • Een door Obeya Association geaccrediteerde trainer met gedegen praktijkervaring die de training geeft;

 • Al het lesmateriaal dat in de leeromgeving wordt gebruikt: Presentaties, foto’s van gemaakte flip-overs;

 • De door Obeya Association afgegeven Obeya Host accreditatie na afloop van de training

Accreditatie
De Obeya Host accreditatie is inbegrepen. Na de training ontvang je een persoonlijke toegangscode waarmee je het examen kan aanvragen. Tijdens de training word je goed voorbereid voor het examen. Het examen kan online en in je eigen tijd worden afgelegd. Bij het succesvol afronden van het examen ontvang je de Obeya Host certificering van de Obeya Association.

Inschrijven
Via onderstaande inschrijflink kun je jezelf direct aanmelden. Heb je nog vragen? Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je wellicht het antwoord dat je zoekt. Zo niet, dan kan je ook rechtstreeks contact met ons opnemen .

BTW
Dit bedrag is vrijgesteld van omzetbelasting op grond van CRKBO registratie geldende onder artikel 11-1-o sub 2 wet omzetbelasting 1968.