13 June, 2024 - 14 June, 2024

Obeya Builder

Obeya Builder

De Obeya Builder training is een vervolg op de Obeya Fundamentals training en stelt je in staat om dieper in te gaan op het bouwen en beheren van een Obeya. Deze training biedt uitgebreide kennis van de principes en methoden die nodig zijn om een effectieve Obeya te creëren en te onderhouden.

Tijdens deze training leer je hoe je een Obeya kunt ontwerpen en inrichten op basis van de specifieke behoeften van jouw organisatie. Je krijgt praktische instrumenten en technieken aangereikt om de Obeya-ruimte optimaal te benutten en de samenwerking en besluitvorming te verbeteren.

De Obeya Builder training behandelt onderwerpen zoals het definiëren van de Obeya-structuur, het bouwen en effectief faciliteren van de Obeya-bijeenkomsten d.m.v. van visuele managementtechnieken en het monitoren van de voortgang en resultaten binnen de Obeya.

De training wordt afgesloten met een Obeya Builder Accreditatie van de Obeya Association, waarmee je jouw expertise en vaardigheden op het gebied van Obeya kunt aantonen.

Is deze training geschikt voor mij?

De Obeya Builder training is geschikt voor jou als:

 • Je al bekend bent met de basisprincipes van Obeya en meer diepgaande kennis wilt opdoen;

 • Je verantwoordelijk bent voor het opzetten en beheren van een Obeya binnen jouw organisatie;

 • Je wilt leren hoe je een effectieve Obeya kunt bouwen en onderhouden;

 • Je geïnteresseerd bent in het worden van een gecertificeerde Obeya Builder.

De Obeya Builder training heeft geen instapvoorwaarde. Het wordt aangeraden om de Obeya Fundamentals training te hebben gevolgd. Dit zal helpen bij het begrijpen en toepassen van de concepten en technieken die tijdens de Obeya Builder training worden behandeld. Als je twijfelt of je over de juiste voorkennis beschikt of de geschiktheid van de training voor jou, neem dan gerust contact met ons op.

Leerdoelen

 • Hoe een effective Obeya eruit ziet;

 • Een gestructureerde Obeya kan bouwen die het gesprek optimaal faciliteert;

 • Geavanceerde technieken om data effectief te visualiseren;

 • Hoe je de Obeya kan opschalen binnen je organisatie.;

 • Ontwikkeling van kennis, vaardigheden en attitudes die nodig zijn om de rol van Obeya Builder succesvol te vervullen.

Wat krijg ik?
Naast een vijfsterrenervaring van ons krijg je tijdens de training ook hulp om (nog) beter te worden in je rol. Dit bevat:

 • Een jaar lang toegang tot onze online leeromgeving: Jouw informatiebron voor alles wat met de training te maken heeft;

 • Tijdens de training wordt alles voor je geregeld: jouw parkeerkosten worden vergoed, je ontvangt een luxe persoonlijk Prowareness notebook, lunch wordt verzorgd en extra hapjes en drankjes worden aangeboden om jou energiek en fit te houden gedurende de dagen;

 • Een door Obeya Association geaccrediteerde trainer met gedegen praktijkervaring die de training geeft;

 • Al het lesmateriaal dat in de leeromgeving wordt gebruikt: Presentaties, foto’s van gemaakte flip-overs.

Accreditatie
De Obeya Builder accreditatie is inbegrepen. Na de training ontvang je een persoonlijke toegangscode waarmee je het examen kan aanvragen. Tijdens de training word je goed voorbereid voor het examen. Het examen kan online en in je eigen tijd worden afgelegd. Bij het succesvol afronden van het examen ontvang je de Obeya Host certificering van de Obeya Association.

Inschrijven
Via onderstaande inschrijflink kun je jezelf direct aanmelden. Heb je nog vragen? Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je wellicht het antwoord dat je zoekt. Zo niet, dan kan je ook rechtstreeks contact met ons opnemen .

BTW
Dit bedrag is vrijgesteld van omzetbelasting op grond van CRKBO registratie geldende onder artikel 11-1-o sub 2 wet omzetbelasting 1968.